1 hónap

 2012.03.28. 14:50

Hát kéremalássan, eltelt egy hónap, és eleget teszek a restanciámnak (éppen ideje volt mi?), és közlöm a száraz tényeket. Igen, végre megint lehet nézni a seggem! :)

Hogy még kicsit szítsam a kedélyeket, elmondom mi volt eddig :)
Túl vagyok egy béres alexandra live-on, egy runtilten, egy kondizáson, és egy igen drága müller péter előadáson, mindez vasárnap óta :) Jó, az előadáson nem sok kalóriát égettem, de szükségét érzem megemlíteni társadalmi célú hirdetés gyanánt, miszerint mindenki figyeljen oda hova parkol, főleg a parkoló óra melletti megállni és várakozni tilos táblákra tekintettel... :)
Na de mi is lényeg? Hát a RunTilt!!! Megcsináltuk, 5 km, emeletes rekord, éljenzés nekünk, mert megérdemeljük! :) Azért nem mondom hogy egyben lefutottuk, volt vagy 3 db belesétálás, de nem sokáig, mert ha nem az életünk múlt rajta akkor futottunk hősiesen :)
Szóval megariszpekt nekünk, aztán majd megpróbáljuk tartani a színvonalat, én legalábbis ma délután nyakamba veszem újra a salakot és kíváncsi leszek meddig jutok vele. Az 5 km-t nem garantálom, de rajta leszek az ügyön :)

Na és hol tartunk most? 1 hónap után 2,5 kiló minusz, nem sok de én örülök neki :) Ha tartom az ütemet, a program végére meglesz az áhított 59 kg, azzal meg is lennék elégedve :) A colosságom miatt sokkal kevesebb már nem kéne, mert akkor még rám fogják a végén, hogy anorexiás lettem, nem mintha érdekelne, de azért na :)

A megfelelő kajamennyiséget amúgy nem volt könnyű belőni, a hónap végére kristályosodott ki, hogy mi az ami használ de még nem döglök bele. A lemondás nem kevés, ezzel senkit nem akarok áltatni, kevés dolog amit megengedhetek magamnak, és abból se sokat. Újabban 1000 kalória körül mozgok, vagy még annyi se. Erre mit mond a májfitnesszpál:
You are eating too few calories. Not only is it difficult to receive adequate nutrition at these calorie levels, but you could also be putting your body into starvation mode. Starvation mode lowers your metabolism and makes weight loss more difficult. We suggest increasing your calorie consumption to 1,200 calories per day minimum.
Azaz, egyek többet, mert így nehezebb lesz fogyni, ha a testem átkapcsol éhezésbe..
De pont azt tapasztalom, hogy így indult be jobban a fogyásom, minden nap kisebb számokat látok a 62. után :) Eddig meg volt, hogy több voltam mint addig.. Éhezni nem nagyon szoktam amúgy, már úgy nagyon, persze nem lenne olyan perc, hogy ne ennék meg egy fél disznót, de ez már kezd megszokottá válni :) Ha rám jön az éhség, valami alacsony kalóriatartalmú cuccot, zöldséget vagy salátát, vagy pufirizst vagy ilyeneket eszek, hogy ne jöjjön rám az idegbaj :)
Azért még mindig van olyan, hogy elcsábulok egy-egy gomolyára vagy banánra vagy hasonló bűnökre, de próbálom ezt a minimumon tartani, hogy ne fogják vissza a processzt.

A főzési ambícióim egyre jobban bontakoznak ki (jobbat mondjuk amúgy se tudnék, ha olyat akarok enni amit lehet is...), de már várom is hogy megcsinálhassam a legújabb áldozatomat, vagy amit épp megálmodtam valamelyik éhségrohamom közben :) És mivel még mindig csak sikerélményem van ezzel kapcsolatban (kivéve a zabos kenyér, ami konkrétan ragad, de ott a recept volt a szar :P), az alkotó kedv egyre könnyebben kerít a hatalmába. És az se utolsó, hogy faszát ehetek, olyat ami tényleg tetszik, mivel én tudom a legjobban, hogy mi a jó nekem :)

Na akkor lássuk a medvét, íme az egy havi állapotom:


 

 Összehasonlításként a before kép:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://borsikarocks.blog.hu/api/trackback/id/tr44345892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása